FÖRELÄSARE/TRÄNARE

PISCHA STRINDSTEDT @pischas

Pischa blev årets PT 2016, årets gruppinstruktör 2018 och hon sprider glädje och energi som ingen annan. En varm och karismatisk person med ett stort hjärta. Du ser henne även i rutan som tränare i Biggest loser.

HUGO ROSAS @huggson

Hugo Rosas, 29 år gammal och bosatt i Stockholm med familj som består av sambo och två döttrar. Jag har svart bälte inom sociala medier och jag älskar att träna, framförallt crossfit som jag även tävlar i. Jag har under karriären deltagit i en del stora tävlingar, bla Crossfit EM. Annars är jag en simpel entreprenör med alldeles för många bollar i luften som älskar livet.

TOBIAS KARLSSON @tobiaserikkarlsson

Tobias Karlsson dansade rakt in i våra hjärtan när han var med i TV4:s Let’s dance. Bakom den glittriga fasaden finns en man som mött motgångar, men en man med en stenhård vilja och ett stort hjärta. Han är nu en hyllad artist i hela Skandinavien, där han har medverkat i otaliga shower och tv-program.

MADELEINE VALL BEIJNER @madeleinevallbeijner

Fd professionell fighter, SM-,NM-,EM-guld i thaiboxning, rankad topp 3 i världen. Numera coach, stuntman/actionskådis (Wonder Woman), föreläsare. Utbildad PT, kostrådgivare, massör, journalist, ordningsvakt och nyligen styrt in på personskydd/livvakt.

Träningspasset ”We all have a fighter in us”: En kul mix av boxning, sparkar och kampmoment. Alla kan vara med(inga tidigare erfarenheter krävs).

ERIK BÖRJESSON @erik.borjesson

Erik Börjesson är en av Sveriges mest erfarna och eftertraktade personliga tränare. Han har arbetat som PT i 15 år och har under dessa år genomfört mer än 12000 PT-timmar.

Utöver sitt arbete som personlig tränare har han jobbat länge som utbildare för SATS, Eleiko Sport, Sports Club Education och nu SAFE Education. Han har också föreläst på de flesta stora träningskonvent i Sverige.

Som fystränare har Erik varit aktiv sedan 2007 inom AIK. Först fyra med AIK fotboll och nu är han inne på sin sjätte säsong med AIK innebandy.

Erik är en av grundarna bakom gruppträningskonceptet AMP. Han är också författare till böckerna ”Sportmassera själv med redskap” och ”Mobilitet – en praktisk handbok”.

Hans senaste projekt är kortspelet ”Utmaningen” som är ett familjespel som bygger på rörelseglädje och samarbete.

 

ULRIKA BORÉN

Ulrika är utbildad Beteendevetare och Samhälls- och kulturanalytiker och driver sedan 2013 det egna företaget EQ Partner. Hon är stationerad i Norrköping men jobbar över hela landet.

Ulrika Borén har med sina föreläsningar, yogaklasser och böcker inspirerat tusentals personer att bli mer medvetna om vikten av att återhämta sig och ta pauser i vardagen. Långsiktighet, hållbarhet och välmående är återkommande nyckelord, liksom medvetenhet, effektivitet och glädje. Allt ryms inom ramen för det hon delar med sig av, bland annat under sina föreläsningar;  kunskap om vad mindfulness är, hur vi kan bli mer medvetna om vår andning samt konkreta övningar – allt ifrån andningsövningar till enklare pausrörelser.

”Mycket snack och mycket verkstad alltså!”

För Ulrika är familjen det viktigaste och bästa i livet. Där finns kärleken, tryggheten och inspirationen, som hon omvandlar till energi i mötet med andra människor.

Genom Crossfit-träningen bygger hon styrka, i yogan hittar hon det inre lugnet och när hon dricker chailatte, gärna i solen till någon Coldplay-låt, njuter hon av livet till fullo.

Hon har ordet PRANA tatuerat i nacken –  som betyder livskraft. Något som hon hela tiden vill se till att hon har och som hon gärna delar med sig av till andra.

ELMINA SAKSI @elminasaksi

Elmina är leg dietist, hälsopedagog, personlig tränare och idrottslärare som föreläser flitigt om kost. Hon är även lopparrangör till matmarathonet VikboVändan, bloggare och instruktör inom löpning och cykling. När hon inte umgås med sin familj gillar hon att springa och då framförallt att tävla. För att kunna träna mycket krävs det bra kost och det kommer Elminas föreläsning att handla om. Hur kan du optimera din prestation med kosten?

Föreläsningen tar även upp du minimerar risken att bli lurad av livsmedelsföretagen och istället gör smarta val.

PATRICIA STRENIUS @strenius


Patricia  kommer till vårt träningskonvent och håller i ett tyngdlyftningspass. Ni kommer att ha möjlighet att testa på de olympiska lyften ryck och stöt. Patricia har många medaljer inom tyngdlyftning bland annat ett EM guld. Hon är helt galet stark, kolla in hennes Instagram så kommer ni garanterat att bli imponerade och inspirerade.

LILLEMOR GUSTAFSSON- @lillemor_healthbyl

Personlig tränare med främsta fokus på Kvinnokroppen i alla åldrar. Utbildad inom Mamma-träning, Träning under & efter graviditet samt 3D-mamma träning. Med Lillemor kommer du att kunna köra ett pass med fokus på: Träning under graviditet + Bäckenbotten & Bål .

ELIN JOHANSSON OCH HELEN LINDBERG @livetikrokarna

Livetikrokarna består av Helen Lindberg och Elin Johansson. Dom älskar att springa, styrketräna, coacha andra och sprida sin träningsglädje!

Dom har en träningsbakgrund med olika lagsporter men hittade sedan glädjen till löpningen 2011. Dom är utbildade löpcoacher och håller löpargrupper i Krokek/Kolmården. Deras passion är att hjälpa andra att hitta löparglädje och utveckla sin löpning.

Dom håller också i NTC:s koncept Fyskampen och kör olika träningsgrupper utomhus året runt såsom VARDAGSSTARK och MammaUte.

Dom gillar att träna tillsammans och med andra, tycker att träning ska vara roligt och något att längta till. Livetikrokarna framhåller vikten av att alla tränar utifrån sina egna förutsättningar och på sin egen nivå. På deras träningspass blir du garanterat svettig och har roligt på samma gång.

Träningsglädje för alla!

CARINA STRÖM @yogarina.norrk

You are good enough!

Carina med assisteringsteam kommer att bjuda på en klass där hon vill förädla din förmåga att skapa mer balans i ditt liv ur både fysiska & mentala synvinklar. Fokus kommer att ligga på att hitta lättheten och balansen i kroppen genom att vara stabil och grundad på ett lekfullt sätt med både flöden och mycket kraft, andning ingår också i konceptet!

Carina är leg.fysioterapeut och yogalärare (under bla. Ulrica Norberg). Hon har nästan 30års erfarenhet av att jobba som gruppträningsinstruktör varav 18år med yoga som hon verkligen brinner för att dela med sig av på ett entusiastiskt och pedagogiskt sätt.

Carina driver företaget Yogarina yoga & sånt i Norrköping med verksamheten i Skarphagenscentrum på Studio CARMA som hon har tillsammans med hudterapeut Maria Löfgren & massageterapeut Veronica Skotte. Du kommer att hitta oss alla på detta magiska konvent!

ZARA KARLSSON @zarakarlsson

Zara har ett brinnande hjärta för träning. Hon är expert på att dela med sig av sin passion till träningen genom sin glädje och entusiasm. Zara har en bredkunskap inom träning och några av hennes starka sidor är att hon är en pedagogisk och motiverande tränare. Zara har jobbat på NTC sen det öppnade 2016.

MAGNUS LILJEBLAD @mliljeblad

Här har ni NTC:s alldeles egna solstråle! Magnus jobbar som personlig tränare och fystränare på NTC. När man tränar tillsammans med Magnus får man alltid ta del av hans stora engagemang. Han ser alla i hans närhet och han har förmågan att få människor omkring sig att växa och utvecklas.

MALIN ALSÖ- Friskis och Svettis

Flex 60 min-  Flex är funktionell träning ut i fingerspetsarna. Här utmanar du din rörlighet genom att ta ut varje rörelse fullt ut. Känslan är fokuserad, atletisk och energifylld. Lär mer här: https://www.friskissvettis.se/Norrkoping/Traning/Stabilitetochrorlighet/Flex

Anna Broeders

Anna Broeders är ledare sedan 2011 och har lett både Aerobic och Box men ska leda Modus som består av två delar: Allmän och specifik träning. Den allmänna träningen består av kondition, styrka och rörlighet. Den specifika träningen består av inriktade, inspirerande och ibland lite överraskande övningar som 3D-styrka, explosivitet, tåstyrka, skidprepp eller snabbhet. Kombinationen av allmän och specifik träning blir en schysst helhet, en blandning som ger all träning du behöver.

Klara Dankel

Klara Dankel har varit ledare sedan 2006 och har lett Friskis egen jympa samt är dansledare. Idag ska hon köra Step Expolde som är dans för dig som vill hårdträna. Det här är ett kraftfullt pass där stepbrädan ger dig både extra träningseffekt och mer dansutmaning. Varje låt har sin egen karaktär, koreografi och sätt att använda brädan. Karaktären på passet är energirik, explosiv och effektfull.