FÖRELÄSARE/TRÄNARE

PISCHA STRINDSTEDT @pischas

Pischa blev årets PT 2016, årets gruppinstruktör 2018 och hon sprider glädje och energi som ingen annan. En varm och karismatisk person med ett stort hjärta. Du ser henne även i rutan som tränare i Biggest loser.

 

MIKAEL HOLLSTEN @avmhollsten

 

Mikael föreläser om hans nya syn på träning och dess utmaningar. Efter åtta säsonger av Biggest Loser och en lång karriär inom träning så delar Mikael med sig av de grundläggande principerna bakom att komma igång men än viktigare; att fortsätta!

Hur du definierar träning och håller den ärlig är lärdomen Mikael hoppas förmedla.

 

AXEL SCHYLSTRÖM @axelschylstrom

Brännskadad sångfågel, artist, föreläsare och författare. Axel kommer att hålla sin föreläsning BRÄND. Själv beskriver Axel föreläsningen som en självbiografisk handbok i motivation och mental styrka. Med en blandning av lättsam humor och gripande allvar delar han med sig av sina egenskapade metoder för att få ut maximalt av den egna förmågan. Att lyssna till Axel är sannerligen en fascinerande upplevelse speciellt då han också bjuder på sig själv genom att framföra flera musikaliska inslag.

ULRIKA BORÉN

 

Ulrika Borén – social entreprenör inom personlig utveckling.

  • Inspirationsföreläsare och samtalscoach i det egna företaget EQ Partner
  • Yogalärare i den egna yogastudion Studio Pausa.
  • Författare till böckerna PAUSA – en bok om återhämtning, och Lysande stjärnor på en nattsvart himmel.

LILLEMOR GUSTAFSSON- @lillemor_healthbyl

Här har ni en person med massor av energi. Hon får taket att lyfta på alla sina pass. Personlig tränare med främsta fokus på Kvinnokroppen i alla åldrar. Utbildad inom Mamma-träning, Träning under & efter graviditet samt 3D-mamma träning. Hon är även nyligen utbildad inom STARK GENOM KLIMAKTERIET.

CARINA STRÖM @yogarina.norrk

You are good enough!

Carina är leg.fysioterapeut och yogalärare (under bla. Ulrica Norberg). Hon har nästan 30års erfarenhet av att jobba som gruppträningsinstruktör varav 18år med yoga som hon verkligen brinner för att dela med sig av på ett entusiastiskt och pedagogiskt sätt.

Carina driver företaget Yogarina yoga & sånt i Norrköping med verksamheten i Skarphagenscentrum på Studio CARMA som hon har tillsammans med hudterapeut Maria Löfgren & massageterapeut Veronica Skotte. Du kommer att hitta oss alla på detta magiska konvent!

MAGNUS LILJEBLAD @mliljeblad

Här har ni NTC:s alldeles egna solstråle! Magnus jobbar som personlig tränare och fystränare på NTC. När man tränar tillsammans med Magnus får man alltid ta del av hans stora engagemang. Han ser alla i hans närhet och han har förmågan att få människor omkring sig att växa och utvecklas.

MALIN ALSÖ- Friskis och Svettis

 

Malin är ledare inom bl.a. Coreflex, Dans, Jympa och Yoga. Hon är en glädjespridare som ser alla. Hennes styrka är hennes tydlighet och förmågan att kombinera rörelse och musik på ett roligt och lekfullt sätt.

 

JOHANNA SIMÓN- Friskis och Svettis

 

Johanna har under sina 12 år på Friskis inspirerat bl.a. inom Core, Cirkelgym, Dans, Jympa och Step. Johanna har glimten i ögat och bjuder gärna på sig själv under danspassen. Hennes styrka är hennes pedagogiska och tydliga ledarskap.

HELEN LINDBERG OCH ELIN JOHANSSON @livetikrokarna

Livetikrokarna består av Helen Lindberg och Elin Johansson. Dom älskar att springa, styrketräna, coacha andra och sprida sin träningsglädje!

Dom har en träningsbakgrund med olika lagsporter men hittade sedan glädjen till löpningen 2011. Dom är utbildade löpcoacher och håller löpargrupper i Krokek/Kolmården. Deras passion är att hjälpa andra att hitta löparglädje och utveckla sin löpning.

Dom är egenföretagare och håller i olika träningsgrupper flera gånger i veckan såsom löpargrupp, deras eget koncept på gruppträning VARDAGSSTARK och MammaUte.

Dom gillar att träna tillsammans och med andra, tycker att träning ska vara roligt och något att längta till. Livetikrokarna framhåller vikten av att alla tränar utifrån sina egna förutsättningar och på sin egen nivå. På deras träningspass blir du garanterat svettig och har roligt på samma gång.

Träningsglädje för alla!

LISA ROIVAS @lajja

Lisa är NTC egna CrossFit guru. Hon har ett öga för detaljer och teknik. Hon kan utveckla dig till nästa nivå. Hon har alltid högsta energi när hon håller pass och är alltid engagerad till max. Gå på hennes CrossFit pass, det kommer blir tufft men väldigt roligt.

MIA SÖDERSTRÖM @pt_mia

Personlig tränare och gruppträningsinstruktör med flera vidareutbildningar. Brinner för att få människor omkring sig att känna samma glädje till träning, motion och rörelse som hon gör.
Träning ska vara lustfyllt, utmanande och svettigt. Att ge sina deltagare eller pt-kunder möjligheten att pressa sig lite mer än de tänkt och sen få se trötta och lyckliga leende, det inspirerar och driver henne vidare.

 

CAPOEIRA GUANABARA

 

Capoeira Guanabara är namnet på vår grupp med sina rötter i Rio de Janeiro. I Norrköping har vi funnits sedan 2001 och idag drivs verksamheten av gruppens grundare Mestre Dimola, hans fru Mestra Pintada och Professor Pandão som är gruppens äldsta elev i Sverige. Mestre Dimola är högt renommerad inom Capoeiravärlden med över 40 års erfarenhet! Vi erbjuder klasser för både barn och vuxna.

RICARDO GONZALEz @ricardogonzalezvargas

Jag heter Ricardo Gonzalez. Jag har jobbat som dansinstruktör sen 2015. Mitt första uppdrag som instruktör var att dansa Zumba men med tiden insåg jag att det inte var min grej. Med tiden skapa jag mitt egna namn, FUERZA DANCE FITNESS. Ett pass med musik som hade alla möjliga rytmer. Allt från att det var Salsa, kizomba, svensk rap, hiphop. Mina pass är mer dans, mer styrka, mer pulshöjande låtar där du får ta ut det bästa av dig själv. På mina pass handlar det inte om hur duktig du är på att dansa, på att göra rätt utan att göra ditt bästa och ge dig själv en klapp på axeln!

TOBIAS MATHISEN

Tobias har tränat brottning sedan fem års ålder, besitter dubbla SM-medaljer och även gjort en liten vända i landslaget med ett gäng utlandsresor för Sveriges räkning. Han har tränat barn och ungdomar inom brottningen i drygt 8 år totalt. Men även tränat fysträning med Hockey & fotbolls-lag.

MIKE ANDERSSON @jrm_mike

Med bakgrund inom polisens underrättelsetjänst och som ledare/chef nationellt o internationellt, har Micke stor erfarenhet av högpresterande miljö. I sina två företag RNC by Science AB och JRM Skates and Skills AB arbetar Micke med föreläsningar, mentorskap, livscoachning och behaviourprofiling. @jrm_mike, @rncbyscience.

 

ISABELLA EKELUND @ptbella

Bella är utbildad personlig tränare och fystränare. Hon är även utbildad CrossFit coach. Bella är en social och positiv tjej som är enkel att ha att göra med. Hon tycker att det är roligt att träffa nya människor och gillar utmanande situationer.

 

IBRAHIM  AXELSSON RATHER @ibrahimaxelsson

Känd från biggest loser säsongen 2018. En mycket inspirerande person som i 15 års ålder hamnade i en djup depression men som idag mår bra och är livsglad. Han tar oss med på sin resa genom hans ungdomsår och vad som var vändningen för honom.

NORRKÖPINGS DANSCENTER @norrkopingsdanscenter

Norrköpings Danscenter har funnits sedan 2006 och är idag en etablerad dansskola i Norrköping. Vi har ett brett utbud av dansstilar för alla åldrar och erbjuder även tävlingsdans.