PASSFÖRKLARING/FÖRELÄSNING

FÖRELÄSNINGAR:

 • AXEL SCHYLSTRÖM- BRÄND 60 MIN- Själv beskriver Axel föreläsningen som en självbiografisk handbok i motivation och mental styrka. Med en blandning av lättsam humor och gripande allvar delar han med sig av sina egenskapade metoder för att få ut maximalt av den egna förmågan. Att lyssna till Axel är sannerligen en fascinerande upplevelse speciellt då han också bjuder på sig själv genom att framföra flera musikaliska inslag.
 • PISCHA STRINDSTEDTTRÄNA, ÄTA, VILA- Den eviga balansen 60 MIN- Pischa går igenom kroppens grundrörelser & hur man ska tänka kring balansen i livet.Hur mycket ska man träna? Behöver man vila? Vad ska jag äta egentligen?Under 60min löser vi upp de vanligaste sakerna som kan snurra till det för den vanliga motionären.
 • MIKAEL HOLLSTEN 60 MIN- Mikael föreläser om hans nya syn på träning och dess utmaningar. Efter åtta säsonger av Biggest Loser och en lång karriär inom träning så delar Mikael med sig av de grundläggande principerna bakom att komma igång men än viktigare; att fortsätta!Hur du definierar träning och håller den ärlig är lärdomen Mikael hoppas förmedla.
 • IBRAHIM RATHERMin resa- Depression och dess hopplöshet, vad var vändningen? 45 min. Ibbe berättar om sin resa och hur det är att leva med psykisk ohälsa som ung kille. Han berättar om hopplösheten han kände och vad som var vändningen för honom, En högst personlig föreläsning som avslutas med en frågestund.
 • MIKE ASSON-  Bli den bästa versionen av dig själv– En inspirationsföreläsning.
 • ULRIKA BORÉN- Meditera mera! Hur gör man? Vad händer? Och framför allt, vad gör det för nytta? Workshop – meditation, andningsövningar, yinyoga – 75 minuter.Vi kikar närmare på vad det här med meditation är och vad det gör för skillnad för oss i våra liv när vi använder oss av det. Fokus kommer ligga på meditationer, andningsövningar och yinyoga som stärker ditt fokus, bidrar till att du blir mer effektiv, samtidigt som det lugnar bruset och stressen i huvudet.Du lär dig ta makten över dig själv och hitta ett lugn, så du blir bättre på att ta bra beslut utifrån dina egna värderingar.Övningar kommer blandas med personligt berättande utifrån egna livserfarenheter. Allt ifrån; min från början stora skepticism till yoga/meditation, ytterligheter och komplement kring mina passioner Crossfit och yinyoga, sjukdomstiden med hjärntumör och epilepsi – till hur jag varje dag försöker leva som jag lär.

PASSFÖRKLARING

 • Träning med Pischa Strindstedt och Mikael Hollsten 60 minBIGGEST WORKOUT! med Micke & Pischa- Micke & Pischa bjuder in till ett klassiskt ”slottet” pass där ni kan vänta er högpuls!

  Vi kommer att jobba med egna kroppsvikten i olika typer av intervaller.
  Räkna med att använda hela kroppen – krypa, springa, lyfta, knuffa….ett helkroppspass inspirerat från det ni sett på TV.

 • Crossfit med Lisa Roivas 60 min: Konstant varierade funktionell träning under hög intensitet. Pass sammansatta så att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt. Ni kommer att jobba i par om 2 och det kommer att vara mer flåsigt än tungt. Du kan delta även om du aldrig har kört CrossFit tidigare. Kolla gärna in detta klipp för att få en bättre förståelse för CrossFit: https://www.youtube.com/watch?v=mlVrkiCoKkg&t=24s.
 • 3D-träning Magnus Liljeblad, Jesper Valrygg och Isabella Ekelund 60 min: Vad är 3D-träning? Hur påverkar naturlagarna vårt sätt att röra oss? Vad är egentligen funktionell träning och för vem? Under vår föreläsning/träningspass kommer vi att prata om detta och mycket mer. Hur vi ser på träning, varför vi tränar som vi gör och vilka effekter det ger. Vi vet idag att våra naturlagar som tex gravitation, massa/moment och underlagskrafter påverkar oss otroligt mycket. Kroppen är skapt för att röra sig obehindrat i våra tre rörelseplan och alla delar i kroppen spelar en viktig roll för vår funktion. Dessa faktorer utgör kärnan i vår träningsfilosofi. Under passet kommer du få möjlighet att prova på det vi pratat om under föreläsningen. Det blir ett tufft fyspass med övningar i många olika positioner, hög puls och mycket glädje. Du kommer få förståelse för att det finns ett syfte och en tydlig tanke och bakom varje övning vi gör.
 • Body Combat med Johanna Boge- 60 min- Body Combat är ett förkoreograferat non-contact, högintensivt 60 minuters gruppträningsprogram inspirerat av kampsporter som karate, kickboxning, taekwond.
 • Pussy Power med Yogarina 60 min- Pussy Power ÄR en yogaklass med ett speciellt upplägg. En fysiskt flödande klass med fokus på din bas, bäckenbotten & på den feminina lekfulla kraften.Den Feminina energin finns inom oss alla, så du är såklart hjärtligt välkommen oavsett kön.
 • Coreflex – rörlighet och bålstabilitet med Malin Alsö 60 min– Stabilitet och rörlighet i en smart fusion.Coreflex är funktionell träning när den är som bäst! Här finns ett aktivt flow och musiken guidar dig genom hela passet. Träningen utgår från dina naturliga rörelsemönster, där du utmanar både rörlighet och stabilitet. Känslan är fokuserad och samlad men samtidigt aktiv, stark och energifull. Du tränar utan redskap, med kroppen som belastning. Nära golvet eller stående. Ledaren guidar dig rätt i rörelserna genom hela passet.
 • Dans explode med Johanna Simón 60 min– Explosivt och svettigt med dansgolvskänsla.Dans explode är danspasset för dig som gillar att hårdträna. Ett riktigt partypass där du både får svettas och maxa danskänslan. Passet är enkelt uppbyggt, utan allt för krångliga steg och långa sekvenser. Det här är tuff konditionsträning med inslag av styrka, snabbhet och explosivitet – allt utifrån musikens karaktär och känsla. Kom så får vi träningsgolven att vibrera!
 • Löpning med Livet i krokarna 60 min– Passet passar alla oavsett om du känner dig som nybörjare inom löpning eller om du är en erfaren löpare. Vi kommer att kommer jobba med rörlighet och styrka anpassat för löpare, löpskolningsövningar som förbättrar din löpteknik, koordination och styrka samt korta intervaller. Ni kommer att få löpteknikstips och löparglädjen är i fokus under detta pass.
 • Capoeira med Capoeira Guanabara 60 min-  Capoeira är en brasiliansk kampsport som utvecklar din koordination, rörlighet och styrka på ett sätt som utmanar det sätt vi rör oss idag. Med ett unikt kulturarv får du också ta del av musik, historia och tradition men framför allt blir du en del i en härlig gemenskap där träning och nöje blandas samman. Passet kräver inga förkunskaper och kommer att ge dig en inblick i hur ett träningspass i Capoeira kan se ut.
 • Fuerza DANCE Fitness med Ricki Gonzalez- 60 min– Ett pass med musik som har alla möjliga rytmer. Allt från att det är Salsa, kizomba, svensk rap, hiphop. Mina pass är mer dans, mer styrka, mer pulshöjande låtar där du får ta ut det bästa av dig själv. På mina pass handlar det inte om hur duktig du är på att dansa, på att göra rätt utan att göra ditt bästa och ge dig själv en klapp på axeln!
 • P.E. One med PT-Mia och Isabella Ekelund 60 min– Under ett pass med P.E.One kommer du arbeta i alla tre plan på ett effektivt och roligt sätt. Hela kroppen är i rörelse och jobbar som en enhet. Instruktören är din guide som med säker hand, god teknik och härlig energi får dig att ladda och explodera ända till slutet! Svett och puls utlovas! Alla är vi olika och behöver träna efter egna förutsättningar. Detta får du möjlighet till med hjälp av Procedos Platform 9 som är redskapet under denna klass med eller utan hantlar/viktskivor. Are you ready to get on it?
 • Brottning med Tobias Mathisen- 60 min- Klassisk brottarfys, alltså ett fysiskt krävande pass där var och ens balans, styrka, smidighet och rörlighet kommer att sättas på prov. Både individuellt och i par. Alltid arbete med egen kroppsvikt. Det enda redskap vi behöver är en brottarmatta. Det roliga med dessa pass är att oavsett förkunskap/nivå på utövaren så kan alla vara med.
 • P.E. Performance- Isabella Ekelund och Cecilia Derwinger 60 min- I P.E.Performance kommer du träna i alla tre rörelseplan på effektivt, intensivt och rolig sätt. Under detta 45 pass kommer du träna igenom hela kroppen med alla de rörelser du behöver i din vardag eller idrott. P.E. Performance är ett intervallpass med en tydlig och effektiv periodisering av uthållighet, styrka och explosivitet i samma pass. Den energigivande musiken kommer hjälpa dig och dina deltagare till nya höjder och resultat genom hela klassen. I P.E. Performance använder vi oss av ”Tasks and Targets” – uppgifter att lösa och mål att nå! Alla är vi olika och behöver träna efter egna förutsättningar. Detta får du möjlighet till med hjälp av Procedos Platform 9 som är redskapet under denna klass.
 • Träning med fokus kvinnokroppen med Lillemor Gusatfsson 60 min– Kvinnas kropp går igenom en massa skeden i livet, graviditet, nybliven mamma, klimakteriet mm. Genom alla dessa stadier är en stark bål & bäckenbotten genomgående parametrar och på detta Funktionella pass kommer de främst vara i fokus. Hur stärker vi upp bål & bäcken utan att nödvändigtvis bara jobba ”knip” & klassiska magövningar ex sit-ups. Passet börjar med 15 minuters information om kvinnas kropp & olika steg i livet där kroppen mår mycket bra av träning och/men behöver modifieras något.
 • YIN & Terapeutiskyoga med Yogarina- 60 min– Yinyoga där vi mjuk letar oss in i en avlastad position med olika fokusområden, håller 2-8 min innan vi lika mjuk går ur. I denna klass kombineras yinen med den Terapeutiska yogan där vi kommer jobbar med olika typer av bollar, som en typ av självmassage.
 • Hiphop klass anpassad för nybörjare- Norrköpings danscenter- 45 min– Hiphop Basic är ett danspass som passa såväl nybörjare som den mer erfarne dansaren. Fokus ligger på att svettas och ha roligt samtidigt som deltagarna lär sig Hiphopens grundsteg till skön musik.